Gårdagens kommentarer

Yvve: Ajjj
Marre: Ja jag kommer snart på dig
Yvve: Ajj igen

-------------------------------------

Marre: Vet du vad som hände igår?
Lilleman: Nää vad?
Marre: Yvonne som här i samma säng
Lilleman: Oh my god

Helgen

Fredagen började med chillande i solen.. sen repade vi med bandet.. gick faktiskt framåt rejält.. har bytat taktik och numera ska vi enbart köra fyra låtar varje gång. Och köra dem tills dem verkligen sitter. På kvällen blev det först möte och sen Bahhnof o innan dess förfest med Elaine..

Och på lördagen till yvonne sen hämta min kvarglömda strömadapter hos vår sångare sen hämta trummodulen hos vår trummis och sen konfirmation och helsingborg och väla och sen rodda åt Dannys på Bäckaskog.. och idag söndag är det städ dag och lite chill,..

image180


Danmark :D

image176
Trevlig eftermiddag/kväll i Danmark... med Lotten... härligt väder och underbar sol... en riktigt kall glass... bacardi... lång skön stund på stranden i vindstilla luft. Kan det bli bättre? Ja jo.. och pölsa på vägen hem =P

image177


image178

image179

OP Dagsverke

Idag är det något sådant som skolorna fått för sig, vilket innebär att alla elever ska jobbam, och sen skänks pengarna till välgörande ändamål. Och jag drar mitt strå till stacken genom att medverka som "arbetsgivare" men min arbetande lilla polack har inte kommit ännu!!! Ingen har fan nämnt något om sovmorgon.. Det blir fan avdrag på lönen.

Skriv en rubrik

image169
Helgen blev väldans händelserik.. mycket oväntat hände,.. men samtidigt mycket roligt.
dock blev club empire med jimmy i spetsen än mer ett fiasko än succé, vilket var väldigt synd.. men men...

image170
Så skönt att bara lämna landet, om än, bara för några timmar.... Lördag, och jag tog alltså båten över till andra sidan sundet för att träffa Sandra.

image171
Måndag, solen var inte riktgit framme helt idag.. men ändå rätt varmt... Palla stå inne o laga mat, därför blev det rödspätta från City Restaurang.

image172

En tur ut till Johanna i Gånarp där bla. dessa djur höll till =)

image173
Här är vår sångares föräldrar grillansvariga...

image174
Soft kväll med Yvve o Lilleman på söndagskvällen. våfflor o film.. o lite serious talk =)

image175
Lotten :P På besök i vår replokal

Min lediga vecka...

Förra veckan var det vecka 18, och jämna veckor betyder ju att jag är ledig =) Så han jobbar bara deltid? 50% ? Nää.. se minsann det gör han inte. Utan på dem veckorna han jobbar, jobbar han dubbelt.
  Iaf... var det en underbar vecka... Som började likadant som den slutade... Dvs med Sprit och trevligt sällskap av yvve o lilleman .. NEJ visst ja Lillis. På fredagen åkte man tåg för ovanlighetens skull hem från stockholm eftersom jag ska köra upp med min egen bil i fortsättningen. så man vart hemma på lördan. Då blev det lugnt först.. sen var det tveksamheter gällamnde kvällens planering.. dock blev det bestämt i grevens tid att det skulle bli Black Jack och Ekebo med yvonne. Ola, vår trummis var redan där..så vi ragga upp skjuts av denise o simon. åkte hem till mig, söp oss fulla. sen ut till ekebo och bugga loss...Dan efter skulle det repas och Marre var inte nykter, kan tilläggas :S Nåväl, det blev kväll o man mådde bättre.. Jag hämtade lilleman och sen plocka vi upp yvonne o sen körde vi till Annelie i Knäred utanför Laholm. Tur att det finns GPS =)
   Vi såg en komedie med Persbrandt och snacka lite. sen åkte vi hem och somnade. Måndag och kinesmat i stan.. Nice Nice.... Tisdag och tvätt-dag med allt vad det innebär. Onsdag och kinesmat igen 0;-) med lilleman o donia o yvonne. På kvällen grillning i helsingborg med Karolina, lillis, yvve, nina, rolle, o massa andra. Sen tivoli. Åkte fan virvelvinden 3ggr.. spydde DOCK inte som vissa andra =P  sen hem o somnade. Torsdag en lugn dag med repande.. Var dock nykter denna gång =) Fredag började lugnt.. sen till lilleman och festa loss... blev för mycket för SOMLIGA... och SOMLIGA spydde från hans fönster.. och SOMLIGA fick marre leda hem till sig... och SOMLIGA spydde oxå utanför marres port.. och SOMLIGA däckade direkt... men nu mår Yvonne bra :D hehe...
  Lördag blev det fest hos Jimmy... o söndagen blev lugn med lite käk o glass hos jimmy med marielle o christopher.

Måndag nu.. o man är i stockholm... har köpt lite prylar till bandet. Ska även hinna med att göra lite bakgrunder till låtar vi ska spela ute. Nu verkar det flyta på... Har förhoppningsvis hittat en skitgrym gitarrist.. som pluggar ljudteknik dessutom. och verkar ha grym koll på ljud o sådant. Har oxå fått en grym deal med en fotograf. Så snart ska vi nog in i studion.

image159
Lillemans nya bil

image160
Donia o Yvonne och Lilleman som sitter brevid mig... På Kinesrestaurang

image161
Karolina, Lilleman o Yvonne

image162
Karolina & Martin

image163
Elaine & Yvonne

image164
Fest hos Lilleman med Cider, Öl, Grogg, Shots.. OCH Flamingokvintetten =)

image165
Elaine och hennes brossa Markus =)

image166
Martin & Elaine =)

image167
Lilleman & Denise..

image168
Hihihi....