Danmark i fredags

Riktigt nice... dock var man bra trött när man kom hem på lördagsmorgonen.. Ha det !

image84

Happy meal med morötter i helsingborg

Väla igår med Denise, Jimmy o Marielle. Och innan dess ett stopp på donken. Sedan väla som sagt.. och efter det film. 40-year old virgin.. men skiten hackade i slutet så vi fick spola o sånt bajjs..Sen en snabb intensivkurs i bugg inför kvällen. Perikles bra som vanligt och det var mycket folk. Dansade så man blev helt varm....

Samtal i biljett luckan...

Kassör: Ni är 24 år bägge va?
Martin: Nej
Kassör: Jasså
Martin: Eller jo.. eller ja, jag är 24, hon är 20
Kassör: Okej.. då blir det 150 var

(denise är 17.. hehe =P Hoppas ingen från ekebo läser detta)

Idag borde jag egentligen både vara hes och bakis och ont i benen... Dock är jag bara trött... Hitta på något idag?


Datorn pajj :(

Tror att min stationära dator är pajj.. för den vill liksom inte hitta ljudkortet och nätverkskortet :S kan det vara moderkortet som fått sig en smäll? Får väll köpa ny dator. men men.... Idag är en sådan dag som får gå åt till att fixa massa... Till systemet, Handla mat, tvätta, diska, städa och betala räkningar. Angående det senaste har jag kommit fram till att det känns alltid bra att betala räkningar innan den 25:e, om man nu kan förstås.. Då känns det alltid grymt när lönen kommer och veta att alla stora avgifter redan är payade. Jag var på väla igår. Blev först dock ett stopp på ikea för att köpa lite grejjor till lyan. Sen in på carlings. hittade en jacka.. dock inte till mej =P Och på solo blev det en tjocktröja, på cubus två långarmade t-shirts, på MQ ett par CK o ett par HB boxer. Och slutligen en burgare på donken, för att få det där lilla extra.

Pimp my ride...

På jobbet jobbar i ungefär i Lag oftast.. dvs.. två och två.. och Varje lag har varsin bil. Dock har jag en egen för tillfället. Och för att skilja på dessa bilar, som alla är vita i två olika modeller, antingen en något större skåpbil eller en liten renault trafic, så har vi pimpat dem på olika sätt. Den ena kallas numera flaggbilen eftersom på radioantennen sitter en Dalarna-flagga och på sidorna en liten dala-häst. Sen har vi playboy kaninen med en playboykanin på varje sida. Sedan har vi noname-bilen som är neutral. Och slutligen min bil som har gått under namnet XWD då det är regnumret. Men jag vill den ska sticka ut. och detta på ett mäktigt sätt.. så hjälp mig? Ska jag sätta en skåneflagga? en djävul ? Kom med idéer folk....

Oj... klockan är 11.14 och jag ska hinna hem till föräldrarna... spela lite piano, äta frukost, och låna bilen och snabbt in till hbg o hämta elin för en shoppingdag på väla etc.... måste rusa... ha de!


Jammie....

Finns det något skönare än att nyduschad krypa ner i en nybäddad säng med en nyutbrändfilm på laptopen och en påse chips brevid sig. Hade kunnat va riktigt mysigt om inte telefonhelvets jävla skit börjar ringa och man tvingas pausa och ta sig upp till andra rummet för att svara och sedan höra en fårvånande röst "Jasså finns här ingen Mona? då har jag ringt fel. Förlåt" Ja... Du som ringde fel ska fanimej säga förlåt. Nu är dagen förstörd. Jävla idiot.

Litet fotoalbum

image83

1. En söndagskväll på Arlanda Airport. En schysst musik-dvd och trådlös internet-uppkoppling.
2. En stolpe på Ljusdals-järnvägsstation. Man kanske skulle ta o ringa...
3. En vanlig dag på jobbet. Claes, Henrik o Björn funderar... Är detta en växel ?
4. Efter en låååång arbetsdag sitter det nice med en Wallander-film och lite smörgårstårta.
5. Och Monica fick oxå va med på ett hörn. Här flankerad av Brossan och Emma. =P

Club Empire 26 okt

För folk som undgått informationen så kan nämnas att jag återigen kommer stå för musiken på lilla dansgolvet på Bahnhof Bar, Ängelholm den 26 oktober då Club Empire står för arrangemanget. Dock kommer det inte märkas att det är lilla golvet då jag kommer ge mitt yttersta för att ge er en minnesvärd kväll. Det blir en blandning av 80/90-tals samt schlager o partymusik. Och på andra golvet spelas det House o Techno. Med andra ord en kväll med något för alla. Mer info kommer senare om detta arrangemang. Nu ska jag in i Photoshop o Pagemaker och försöka få ihop ett reklamblad som är tänkt ska gå ut till skolor och andra föreningar som kan va intresserade av att boka in mig som DJ. vi får väll se vad det ger. Men som sagt - 26 oktober - ett datum att lägga på minnet. Kan ju också nämna att jag har en Banan Telefon till försäljning. Ni vet en telefon, i banan utseende, Väldigt populär på 80-talet. Dock är den preliminär köpt av Annelie.. så vi får väll se...

Jomenvisst jag är i bilbranchen...

Vi inom järnvägen, speciellt signaltekniker spenderar mycket av dagen med att sitta o köra bil mellan olika platser. Och det är enklare att förklara att man kör bil på jobbet, än allt annat man sysslar med, för folk som inte vet vad en signaltekniker gör. Ibland är det roligt, som härromdagen till exempel när en av mina närmsta vänner ringde för att kolla läget.

Marre: Ja det är Martin
Jimmy: Tjena, Hur är det?
Marre: Jodå den hänger!
Jimmy: Haha va bra. Vad gör du?
Marre: Jag jobbar o sliter...
Jimmy: Kör bil! med andra ord.
Marre: Jo något åt det hållet...


Im back

Har haft en liten semester från bloggen... MEN nu är jag tillbaka, nyladdad och utvilad. På
tal om laddad, så skulle jag ladda batterierna idag genom att inhandla lite fika i en affär någonstans här uppe i hälsingland, och blev sugen på bullar och prikig korv. Dock fick jag ytterliggare bevisat för mig att dessa här uppe har problem med vår dialekt, Skånska.
Marre: Ursäkta mig, har ni bullar [bollar] ?
Ung expidit: Förlåt?
Marre: Ja jag menar, har ni Frukostbullar? Frallor? [frokostbollar, frallår]
Ung expidit: Jag förstår inte dig, du måste va sån skåning!
Marre: Ja, är det något fel på det?
Ung expidit: Nej men vi här förstår inte er
Mare: Mmm jag vet, och jag förstår inte dig så nu går jag. Hej då.