En rolig historia.

Får ni dock inte här... för den är alldeles för lång för att skriva.. men fråga mig någon gång så berättar jag gärna den.

För filmintresserade följer här lite fakta om Beck filmer.
Det återstår tre beckfilmer, varav den ena "Den svaga länken" går fortfarande på bio. Den filmen släpps dock på dvd 22 augusti, sedan "Det tysta skriket" den 19 september och slutligen "I guds namn" någon gång under sen hösten.

Och så lite skvaller.. det har varit ont om det på sistone och jag har fått vissa signaler från er att ni tycker det bör återkomma oftare så här följer veckans:
 
"Tissel & Tassel"

Nöjesprofilerna Jimmy Sandberg, Johan Saynor och Per Gustafsson (som dock befinner sig på resande fot i Asien) kommer att arrangera exklusiv Vip-Fest på Bahnhof Bar nästa fredag. Dock återstår att se om succén upprepar sig. När Jimmy fick frågan om hur många biljetter som var sålda så var svaret det någon förvånandsvärda "inga alls ännu". Vi önskar dem lycka till. För vad är Hbg-Festival och fint väder mot en vipfest där man kan fynda öl & cider för rekordlåga 19 spänn...

Sedan kan det avslöjas att blogg-innehavaren själv planerar för exklusiv inflyttningsfest under tidigt augusti. En noga utvald handplockad gästlista väntas bjuda.

Att det i sommar är vanligt att resa ner till varmare breddgrader är inget nytt. Spanien, Italien, Bulgarien, Turkiet m.m. och naturligtvis Kroatien är oxå populärt. Tissel & Tassel kan avslöja att Helsingborgstjejen med stort Y saknar resesällskap =P Så har du 6000sek över och inget att göra under två veckor så har du svaret nu. En resa till Kroatien.

Bitarna börjar falla på plats

I Torsdagskväll hjälpte fredrik så snällt till med att flytta det sista flyttlådorna och skrivborden upp till lägenheten. Sen blev det en underbar helg med Rebecka som dessutom har varit till en ovärderlig hjälp när det gäller att fixa o dona. Pizzan på söndagen blev en succé. Får göras om och då ska jag oxå hjälpa till =P Dock är jag bara hemma på helgerna ju p.g.a. jobb mitt i veckan men vill ni komma upp och kika så är det bara att slå en pling så får ni vägbeskrivning :P hihi...

Lika som bär.

På jobbet finns det en man som är svinlik han från Jönsson ligan, Wall-Enbergs betjänt/andra hand, Ni vet han som alltid får "ta hand om" sickan när han blir för jobbig. Och mannen på jobbet kör traktor. När jag såg honom första gången så kunde jag knappt hålla mig för skratt. Det påminde precis om en scen i första jönsson ligan, när sickan blir nedsänkt i betong. Undrar om mannen på jobbet tar illa upp om jag förklarar min jämförelse...

Ekebo på fredag!

Kommer ni? Jag kommer iallafall vara där och rocka till Perikles, Arvingarna och Black Jack såklart.

hoppas innerligt att dem kör en av mina favoriter.

I ett lusthus

I ett litet hus, står en bänk med plats för två
Där finns ett särskilt ljus, som ej tiden kan rå på
Bakom färgat fönster glas, lever minnen ännu kvar
I ett lusthus invid floden finns det spår från svunna dar

Varje gång jag går längs stranden
Ser jag för min inre syn
Alla kärlekspar som vandrat
Ner till flodens vattenbryn
För att få en stund tillsammans
I ett lusthus gjort för två
Sitta där i sommarnatten
Och se stjärnorna som går ...


Nu börjar resan

Nycklarna hämtade Simon idag på Melins Förvaltning i Ängelholm. Och han började så smått flytta lite av våra saker. Dock så jobbar han på Bakken i Danmark större delen av veckan men min snälla kompis Fredrik Håkansson har så vänligt erbjudit sig att hjälpa till med flytt och sådant praktiskt. Då han har dragkrok på sin volvo så passar det ypperligt bra :) Sedan kommer Rebecka oxå att bistå med en hjälpande hand. Satt för övrigt på samma tåg som Henrik Hjelt från Parlamentet igår. Han satt och prata i telefon större delen av resan. Nä minsann nu ska jag gå och ringa ett samtal, sedan försöka få lite sömn så jag kan jobba några dar till för att sedan resa hem till Skåneland.