Detta har inte hänt sen mormor hade stringtrosor

Säger bara suck. S-U-C-K med stora bokstäver. Vilket meck att boka biljetter till tåg o flyg när allt ska stämma in i minsta detalj. MEn nu verkar det vara planerat. Bokningsnummer o allt är noterat. Har lite dötid imorgon kväll i stockholm så vem vet.. vad som händer :) Miss you all in ängelholm. Especially Beckis i Kattarp. Ska försöka kräva tillbaka en utlånad sak i helgen. Det är på tiden, den kan väl komma till pass nu :) Nyfikna på vem som lånat den? En av våra populära rock/pop sångare har skrivit en låt vars titel har samma smeknamn som personen ifråga.

Tisdag i Ljusdal

Har funderat över varför det heter ljusdal? och kanske är jag dum eller kanske väldigt smart men staden ligger faktiskt i en dal, och ljust är här oxå. Så vem vet om mitt tankesätt stämmer. Idag har vi dragit bruntråd i ett ställverk. Låter roligt ? :P Oj oj säger jag bara. lång dag väntar imorgon oxå... men så är det om man jobbar in fredagen som vi gör. Om man dessutom som jag kommer sluta 13.00 på torsdagar för att hinna med tåget 14.00 hem till Skåne så gör det att veckan går lite extra snabbt... Nu ska jag sova. Godnatt!


Makaroner och skink-ost sås

Första dagen på jobbet är avklarad. Skruvat ihop några innerdelar till ett skåp, vilket tog 1 timme, samt åkt runt i bilen är ungefär dagens summering. Vi kollade på soffa till lägenheten oxå men hittade ingen. Sen shoppade vi mat till resten av veckan. Och nu precis har vi ätit kvällsmat. Gärdeåsvägen 2A i Ljusdal. Det är min nya adress framvöver en tid, på veckodagarna vill säga. Mån-Tors. Fredagen jobbar vi in så då kommer jag resa hem.
För tillfället strular mobilen med iR-Överföring och jag glömde kabeln hemma så några bilder kommer dock in teupp förrens till helgen.


På hotell

Sitter just nu på min laptop, på hotell Park Inn, Gustaf Wasa SAS i Borlänge. Har ätit en bit mat och ska strax sova. Kändes konstigt idag att åka iväg för att jobba.. Har suttit i en bil i drygt 7 timmar.. snacka om att få ont i aset. Shit mannen. Men jag kommer hem på helgerna.. och rummet kommer inte stå tomt under veckorna. Johanna bor kvar där och håller ställningarna. Och lägenhetssökandet fortsätter.. Ska se en kort film nu och sen verkligen sova som sagt. Haft en underbar helg. Inte minst med Rebecka <3 you mean a lot. Hmm... nu hittade jag en lapp om instruktioner för Betal-Tv. Det ska minsann kosta endast den minimala summan av 95 SEK och då får man tillgång till 6 filmer varav två av erotisk karaktär. Låter lite lockande... vi får se hur det går. Godnatt

Dagens fem-minuter-i-tre-ragg

Dagens örhänge: Roxette - Joyride

Lite nostalgi får man i kroppen....

Äntligen lite tur

När man tror att allt går åt helsike och man hela tiden har otur.. det är då som allt plötsligt kan vända.  Före månadens börjanhade jag varken flickvän eller jobb. Nu är det bara en lägenhet som fattas och det börjar faktiskt lösa sig på den biten med förhoppningsvis. 
   Signalbolaget, Kan det låta något? Japp det kan det faktiskt. Sticker på söndagkväll. Så jag kommer befinna mig närmst i ljusda uppe vid sundsvall typ. sedan i stockholm. Förhoppningen är att komma hem varje helg.
Tyvärr vet jag inte hur det kommer bli med internet närmsta tiden. Så bloggandet kan komma att bli lite sådär...
 I går var jag hos flickvännen... kan endast beskrivas med ett ord. Underbart. Vi gick på "kärleksstigen" i kattarp hehe... det ni... Nu ska jag fixa lite mat och sedan iväg och fixa några saker.

Fest

hehe... fest fest fest... nästa fest är på fredag då Viktoria fyller 19 år :D grattis i förskott. :)

Ny vecka - nya tag

Då är det måndag igen. Känns inte som en måndag men men... Var skittrött imorse fastän vi som 8,5 timmar.. Ska försöka hinna med lite nyttiga saker idag.

Helgen

Bahnhof, Bahnhof, Bahnhof... återigen blev det Bahnhof på fredagen med Fanny, Johanna och Rebecka :) Dock var det inte så mycket folk, och de som var där var mest skumma. Som tur var hade man trevligt sällskap. Äldsta kusinen fyllde 33 i lördags och jag var där med pappa o brossan. Vann över brossan i biljard oxå, vilket jag är stolt över :) Träffade Beckisen sen större delen av helgen :) Hälsade på hennes kaniner och såg porslinskossorna. Mest pinsamt och nervöst var det att träffa mamman. Hehe.. första intrycket är alltid viktigt jue... glömmer dock inte kommentaren hon sa till rebecka innan hon åkte med mig hem hit för att sova över, "Gör nu inget som inte jag skulle gjort och om du skulle göra det, så gör det bättre" :) Bankvägen 2 i Strövelstorp... Kan det vara nått? Ja kanske.... ödet avgör. 1 050 000 i insats :) men men... allt går att ordna.
   Nu har man flickvän och det känns både underbart samtidigt som det känns konstigt med tanke på jag varit singel i typ 14 månader. Wie... Wie.... Helgen har iallfall varit enbart underbar. Riktigt underbar.

   


Snart mat

Då är det snart mat här på ängavångsgatan 7 igen :P johanna ska bara komma hem. Kvällen till ära blir det Fisk, potatis samt remouladsås, tomat samt apelsinjuice.


CLUB EMPIRE

image59

Lätt att ni ska komma dit. Jag spelar på lilla golvet men jag kan lova ett jäkla tryck. HELA BAHNHOF ÄR ÖPPET, Ja ni hörde rätt... så dra med er ALLA vänner och dra dit. Förköpsbiljetter för ENDAST 100 SEK säljs inom kort. Då får du oxå tillgång till den exklusiva förfesten med schyssta priser i baren. För mer info fråga eller läs på www.clubempire.se

Kvällens konversation

Tisdag 23.59

Johanna: Martin! Sluta med dina fingrar....
Martin: Haha.....


Senaste helgerna i bilder

     

Wie Wie

Ja, om ett par timmar är definitivt påsken 2007 över.  Iallafall rent datummässigt. Det känns som en söndag idag, fast det är en måndag :S Har slappat idag och sen handlade vi på Ica Supermarket. Dutkigt.. mat för en hel vecka typ.


Helgens resumé

FREDAG
Minns inte hur dagen började. Jag o min inneboende Johanna sov länge...Eftersom det var helgdag (långfredagen). Sedan slappa och laga mat och fixa till sig inför kvällen. Det blev först fest hos Monika som denna dagen till ära fyllde 20 år. GRATTIS. Tårta blev det och det bjöds även på dryck samt snacks. Efter födelsedagsfirandet blev det Bahnhof. Tyvärr var det dålig musik denna kvällen... men men...

LÖRDAG
Sov länge... sedan ner på stan en runda och sedan kom jimmy o johan förbi för att fixa affisch till kommande Club Empire den 4 maj. Kom dit! Jag ska va DJ på ena dansgolvet. Mer info kommer senare. Undertiden vi skämtade och fixa affischen sov johanna och blev det käk och snabbt fixa tillsig för att dra till Fanny och senare till Jimm y på förfest och slutligen hamnade vi på stan. Torstens, Saloon och Tres. Trevlig kväll som fan.

SÖNDAG
Sov länge oxå idag... Sedan ner på stan och köpa bröd. Valde mellan bullar för 3kr/styck eller franskbröd för 10 kr/limpa. Valet föll på franskbröd. Köpte även lite läsk (hmm, sa vi inte att vi skulle sluta dricka läsk johanna? ajja det är helg så va fan...) Inom fanny ohc hämta lite kläder osv... Hem hit och käka mat och sedan bädda och städa. Viktor kom sedan och vi kollade på en svensk komedi, dvs klassikern Yrrol.  Sedan kom så äntligen Rebecka. Du ska veta att du var längtad... ÄÄÄÄÄNDA sen onsdag sist.. hihi... eller ska jag säga Wie wie... :P som du brukar säga åt allt.. hehe... Såg film, nån disney production Mr Magoo, fattade inte alls innehållet men men... Sedan förstod johanna min vink och dem gick. Så jag hade kvällen för mig själv med beckisen :P Hehe nu blir nog många nyfikna haha...  men ska den som ger sig... några detaljer får ni dock inte.... för övriga upplysningar hänvisas till ängelholms turistbyrå :D hehe....ajja... snart sova... En lång helg... men rolig.. väldigt rolig. Påsken 2007 är snart över. Jag har inte känt mig speciellt "påskig" men så kanske det ska va.


Käpp rätt åt ....

Golden Works har ett designjobb att ta fram cd-omslag till ett band. Och detta visste jag redan för en vecka sen. men som vanligt är martin ute i sista sekunden så nu har jag 30 minuter på mig och jag sitter med photoshop öppnat och har en frilaggd bild samt logga men inga alls tankar o idéer på bakgrunder, tema osv... HJÄLP!

Men men,.. det går nog bra.. på fredag blir det födelsedagsfest hos Monika :D och idag fyller Hanna 20 år. GRATTIS!

nu ska jag återvända till photoshop och se om jag kan få ihopa något på dem 29 minuterna som det är kvar innan gitarristen kommer och kollar in mina "förslag". hehe...

Fixar dag!

Idag är en sådan fixar dag då man försöker få så mycket nyttigt gjort. Ska betala räkningar, ringa viktiga telefonsamtal osv. Städa ordentligt och tvätta lite oxå kanske. Helgen var riktigt kul. Club Empire på fredagen och DJ MArre (jag själv) spelade partymusik på förfesten 9-11. Sen fortsatte DJ PG fram till kvällens slut. Bilder kommer upp senare. Johanna var utklädd till Mus och Fanny till Kanin. På lördagen var det slappa som gällde sen käka kebab nere på accapulco me Fanny och sen spelade vi Super Mario World :D Söndagen bestod av en miniutflykt till Ikea o Väla med jimmy o marielle. Sedan slappande hemma med mat film osv.. nu har jag o johanna kommit til lavsnitt 14 på julkalendern som vi följer hehe...