Bra start

Satt bänkad framför tvn när det var dags för premiären av Allsång på skansen. Fast detta året med en mobil i handen, och inloggad på msn mobile. Detta året befinnandes i Ljusdal. Detta året med egen lägenhet och framför allt en underbar flickvän. Mycket har hämt på ett år. Och mer kommer att hända var så säker...Känner att jag är på G... detta är förändringens år. Har insett att man ska ta tillvara på varenda liten stund och göra den så rolig som möjligt. För tänk dig ...


... en bank som varje morgon satte in 86400 kronor på ditt bankkonto, och som varje kväll tar tillbaka de pengar du inte har använt. Vad skulle du göra med pengarna? Så mycket som möjligt förstås! Nu är det så att du faktiskt har en sådan bank, skillnaden är bara att du får tid istället för pengar. Varje ny morgon får du 86 400 sekunder att använda precis som du vill. Du kan sova halva dagen eller gå upp med tuppen och springa ett varv runt kvarteret för att motionera och hålla din kropp i form. Du kan bråka eller älska, hata eller beundra. Varje kväll är förslösad tid borta för alltid. Det finns ingen möjlighet till kredit, det finns ingen möjlighet att spara för framtiden och du kan inte ta några lån. Använd därför din tid så klokt som möjligt. Gör varje dag minnesvärd! Lev ditt liv idag!

Livet är summan av våra upplevelser och deras intensitet? skapa upplevelser som du minns? och framför allt... Ha Kul!

Varma hälsningar från Ljusdal


Nöden har ingen lag...

image82

Börja uppeifrån och arbeta dig neråt. typ..

Hmmm

Hittade nyss fyra liter gräddfil, en stoooor skål med handplockade jordgubbar och säkert 15-20 burkar matjesill, i föräldarnas kylskåp. Kan bara betyda en sak.... nämligen midsommarfest. Och massa fulla vuxna som tror att dem vet bästa historian.


MSN-Konversation

Mitt under all slit o ståhej på jobbet loggar jag in på messenger och skriver till en gammal vän Gina, som jag inte pratat med på länge.

Jag: Hejsan
Gina: Hej
Jag: Läget?
Gina: Jotack bra, själv?
Jag: Jodå bra här med. Görs?
Gina: Jobbar. Du då?
Jag: Jobbar också

Btw. såg en bild som jag är tvungen att posta här.

image81


Mitt liv som hund

Jag ska bli kändis.. jag ska bli stjärna :D snart släpps min skiva ..hihi.. men jag har bara spelat in 3 låtar.. men ändå... man kan alltid hoppas.. Idag har jag jobbat aset av mig. Solen är väll trevlig men när det är molnfri himmel så är det inte så kul att jobba i stekhet värme.

Men men... lite förändrade planer. flyger hem på torsdag istället för imorgon. På lägenhetsfronten börjar det röra på sig. ska kolla på en lägenhet på lördag som jag i princip kan få om jag vill.. Inflyttningsdatum när som helst. Dock är det ett problem. Vet inte vem som ska bo där med mig? Johanna verkar inte så intresserad och jag tycks heller inte få ett vettigt svar :S trots upprepande frågor. Behöver liksom veta nu med tanke på att annars så fixar jag nån annan lägenhetskompis? nån som intresserad? Hyra 4676. Det är en trea i centrala ängelholm. Så ni får ett eget samt att va med om att inreda det tredje. Ajja.. som sagt allt är rörigt. Kvittar mig om inte johanna vill flytta in men det är lixom önskvärt att få ett konkret besked. Eftersom det ju var tänkt från början att jag och johanna och fanny skulle flytta in alla tre i en fyra alt. trea... så har hon första tjing. Dock är ju planerna lite annorlunda. Fanny o Johanna är desvärre osams, jag jobbar borta om vardagarna och johanna har australien-planer. Men men... ska försöka få fram ett svar idag.

Förresten.. idag är ingen vanlig dag.. Beckisen fyller 19 :D hoppas hon blev glad över mina presenter. Eftersom hon redan öppnat dem kan jag ju avslöja att den ena var en überliten fotoram med ett foto av oss. Sen en porslinskossa!?! Ja.. ni hörde rätt. Hon samlar på sådana. Ett gratulations kort enligt standardformulär 1A. Och slutligen tre röda rosor. Hoppas blombudet hittade hem till henne ute på landet... Nåväl dem har iallafall en gatuadress...

Ingen jävla ketchup.

Som om det inte vore nog. Konstig dialekt har dem här uppe och det har man börjat vänja sig vid nu. Sen alla nya affärskjedjor. Tydligen finns inte Coop utan det heter Prix här uppe. Senaste iaktagelsen hände igår kväll. Klockan var 23.59 och jag svängde in på Statiol för att köpa mig en Fransk Hotdog. Detta är inte första gången det sker. Damen frågar mig vilken dressing jag vil ha. Och jag svarar "Fransk tack". Istället för att ge mig korven så frågar hon.. vad vill du ha utanpå? Ketchup eller Senap? jag svarar ingenting alls.. då tittar hon konstigt på mig och överlämnar promt hotdogen till mig. jag menar: Va fan. jag vill ha en fransk hotdog med fransk dressing.. ingen jävla senap eller ketchup. Ska det va så jävla svårt...


En vanlig dag...

En sån där dag. Var tvungen att ta bilen in till stan för att uträtta en del ärenden. Jag kryssar runt en stund och letar efter parkeringsplatser men ger upp och bestämmer mig för att helt enkelt ta en bot. Ställer mig på stoppförbud precis bakom parkeringsvakternas bil.

Jag (Tut tut)
Vakt Du får inte stå här.
Jag Jag vet, jag tar en bot.
Vakt Men det kostar 700 spänn.
Jag Jag vet. Bring it on.
Vakt Men även om du betalar så får du inte stå här.
Jag (kaxigt) Skriv ut boten nu.

Hon skriver ut en p-bot. Jag sätter den själv på vindrutan.

Jag Tack.
Vakt Men du får inte stå här.
Jag Men vad ska du göra? Bli mer arg? Jag har tagit boten.

Jag går stroppigt därifrån. När jag kommer ut 30 minuter senare är bilen bortforslad.

(jag bara var tvungen.. .=P )