lovar bli bättre

En blogg är ju till för att man ska skriva regelbundet... o det gör jag ju doclk inte... men jag ska försöka bli bättre..  i tisdags "råkade" jag lova alexandra att jag skulle laga tre rätters meny till henne... JAg tänkte liksom att det är en baggis.... men så när jag vaknade i går(onsdag) så fick jag panik.. shit vad ska jag laga...men då kom mammas alla kokböcker till hjälp... hittade en pastasås.. som verkade god.. så jag cykla upp till coop på två röda.. handlade ingridienserna ochsedan hem igen... stod i köket en timme typ.. till förrätt blev det Toast Skagen i egen komponering.. sedan till huvudrätt blev det som sagt en exklusiv pastasås och till det färsk pasta samt en grön sallad. Och efterrätt?.... =P ja den glömde vi faktiskt äta.... hihi.....

har sett nya beck filmen "Skarpt läge" med hanna.. En riktig höjdar film.. har laddat ner den andra oxå som ju spridits på nätet... vilken olaglig kille jag e =P Laddar hem filmer o musik o sånt... Men lixom whatever... vem gör inte det...

Idag har jag suttit i möte större delen av dagen. och sedan fotograferat Caroline o Viktoria från HBG. Blev nice bilder..

Foto på maten och tjejerna kommer här inom kort =) 

Nu ska jag försöka sova lite så jag kan ladda inför en lååång helg... Bahnhof, Ekebo, Bahnhof, och förfest hos Martin, Jimmy och Martin.

Poss på er...

Förresten all information om spansk fluga tages tacksamt emot.. Eller om ni vet vart man kan köpa jordgubbar så här års.. och då menar jag inte djupfrysta..

Dagens örhänge

En fin gammal låt av Katarina & The Waves som dem tävlade med i Eurovison Song Contest och vann.. året var 1997 om jag inte minns fel... Iallafall heter låten "Love shine a light" och bör höras.

Har ni tänkt på....

att om två månader har det redan varit lucia... Troligtvis kommer inte jag få vara lucia i år heller... Det som alltid varit mitt mål här i livet. Att bli lucia.! Men jag har alltid fått nöja mig med att vara sjärngosse och stå med en ful stjärna på en pinne samt bära denna übervackra strut. Jippi...  Och efter lucia kommer jul. Shit asså... varför tänker jag på jul nu... Först o främst ska det bli allhellgonnahelg med Halloween osv... Trick 'n treat.. ya know... Sedan ska det bli julskyltning etc... Så Smokies version av Marys Boychild får vänta med att hamna i min playlist på datorn.

Helgen!

Taxi i fredags. En del berusade vuxna par skulle lämnas och hämtas på Hasses Lada. Ett pensionärspar skulle in till Båstad på Bridgekväll osv.. osv... Kom hem till Ängelholm och i säng vid 4-tiden ungefär.
Sedan sov jag som en stock tills Annika ringde på lördagmorgonen och skulle fråga om jag hade någon låt färdig som hon kunde komma och lägga sång på. Jag sa att hon gick ursäkta men att jag var rätt trött.. Det var hon också sa hon eftersom hon jobbat natt på McDonalds. Vi bestämde att vi skulle skjuta upp det.

Sen somna jag om och sen ringde Alexandra :D brossan kom in i rummet med den trådlösa telefonen. Shopping o fixa på stan med Sandra alltså. Shiet... har nog inte varit i så många tjej affärer på stan.. samma dag. Men men.. med trevligt sällskap överlever man allt.. På kvällen förfest här hemma o Bahnhof sedan. Riktigt Nice.

Söndagen gick åt att slappa etc trodde jag =P MEn Caroline ringde vid 1 tiden och fråga om jag ville fotografera henne o lillsyrran på sTRanden. och jag sa.. Visst kan jag det... Blev riktigt nice bilder faktiskt.. Sedan käkade vi pizza.. gick en runda på stan och sedan hit o fotografera ännu mer och sedan flumma oss framför datorerna. Caroline kan redigera bilder nu... OHH!!! :D

Nyfiken på hur några bilder blev?
http://goto.glocalnet.net/promotion/stranden/strand.asp

Förresten glöm inte skicka kommentarer på bloggandet :P så det jag att ni läser :D

Over and out.

Dyka, The Ring 2 o På andra sidan Häcken

Japp.. saker som ska göras i framtiden... MEn kommer jag våga dyka/snorkla? tror inte det.. men med lite experthjälp så kanske.. Därför är det ju gött att Julia förstår sig på sånt... Schysst tjej som kom fram o hälsa på Ekebo i lördags. Säger bara.. Hovs Hallar sommaren 2007. She´ll be there.. I´ll be there... do YOU´ll be there???

Bild... Dykarproffset till höger =P

Förlåt förlåt förlåt...

Längesen man skrev något... Ända sen i onsdags tror jag :P  Ajja...

Igår vart det taxikörning igen. Jävlvar vad det är krut i en volvo v70 ändå... 170 pållar... och automatare skadar ju inte.. fick en körning "Hämta lindab direktör på Kastrup" så det var bara att susa ner till köpenhamn o sen hem igen. Annars mest småkörningar. Ikväll spelar Björn Skifs på Hasses Lada... Hur stor är chansen att han INTE spelar Hooked on a feeling?  Ganska liten tror jag. Jobb ikävll/inatt. MEN imorgon ska det festas. Festas ordentligt.

Har varit duktig och lagt in en maskin tvätt nu. och rakat mig, fixat håret, snart dags för linserna och sedan byta om. Sen ner till biblioteket och fixa lite grejjor och på stan. Kanske Blir kina i stan oxå. dem har ju dagens för 39 SEK. Kinesmat kan va sjukt gott ibland. Snart dags för Melodifestivalen.. Bara några månader kvar :P Mello kan va rätt enformigt ibland men kul. Mello är kul.

Taxi Taxi Taxi

Tidig uppstigning idag.. dvs. kl kvart över fem. ... Fy f*n !!!!

Råkade somna om och klockan blev 05.45 när jag gick upp.. snabbt slänga i sig en macka, tvätta av sig, borsta tänderna o få på kläderna... sedan promenad till polishusets busshållplats.för vidare transport till Bjäre Taxi i Båstad. Sov på bussen iallafall!

Har kört taxi sedan dess... lite turer till flyget, norrvikens trädgård etc...  snart lunch och sedan jobb igen..

förresten... jag måste byta namn på min studio. Detta på grund av ett konstigt system. Jag har ju haft en domän (studio83.se) men så "råkade" marre glömma bort att betala både 1:A räkningen, 2:A räkningen och såklart sista påminnelsen oxå. Det blev dock inget krav från inkasso utan istället upphörde domänen att fungera. När jag sedan fått tid till att beställa om den så kom det roliga beskedet. "Nää tyvärr ligger den i karantän.. och går inte att beställa förrens 10e december" Så jag har att välja mellan att byta domän eller vänta tills 10e dec. Troligen blir det byte...  så nu behöver jag ER HJÄLP!!! Kom med förslag på vad min Foto o Reklam studio kan heta...Ordet "studio" bör ingå i namnet.  PLEASE!!! Vinnande förslaget belönas rikligt.


Måndag = Allmänt seg

På måndagar ska man va seg och är man inte det så är det något som är galet... Jag är seg idag så allt är som det ska va... Har dessutom ett rum som måste städas.. ringa lite telefonsamtal.. *phew*

Snälla nån kom o hjälp o städa... ni ser så stökigt det är... HJÄLP!

Stökigt rum

Trött

Ska börja lägga mig tidigare.. så man kan gå upp tidigare.. och på så sätt vända rätt på dygnet.

Jimmy hade fest i fredags. Bahnhof efter det.. På lördagen mest slappande.. gick en lång promenad med Ela och sedan hade födelsedagsförfest för Emma och slutligen Ekebo för att sedan hamna i Helsingborg.

Nice helg. Väldigt nice.

Så var man bloggare också!

Jähäpp... då tillhör jag dem tusen andra som också bloggar... Igentligen är blogg ett ord som jag hatade ända sedan jag hörde det första gången.. men man vänjer väll sig.

Till en början kommer tiden gå åt att hitta en schysst layout. Lite nice pictures och sådant.. Men stay tune... snart kommer det intressanta, roliga, knäppa, tråkiga o intetsägande texter om mitt liv.